cart_bag.png
Din varekurv: 0 Artikler | Værdi: 0,00 DKK

 
categoryBanner_impressum.jpg

Leveringstider

Hastebestilling
Som udgangspunkt har du altid mulighed for at afgive en hastebestilling. Hvis vi modtager hastebestillinger i tiden fra mandag til torsdag inden kl. 12.00 (om fredagen inden kl. 11.00), sker forsendelsen endnu samme dag. Bestillinger, som modtages senere eller om lørdagen, kan først afsendes næste hverdag (mandag til fredag). Hastebestillinger/hasteforsendelser er ikke mulige ved specialfremstillinger, som f.eks. ved opspændte lærreder med individuelle mål eller specialfremstillede rammer.

Ved store ordrer kan leveringsomfangets størrelse medføre, at boesner ikke har mulighed for at foretage forsendelsen samme dag. I sådanne tilfælde aftaler vi det hurtigst mulige forsendelsestidspunkt med dig. For det organisatoriske ekstraarbejde, som er forbundet med alle hastebestillinger, beregner boesner et engangsbeløb på € 7,- (netto € 5,88) pr. forsendelse.

Levering
Produkterne afsendes – med mindre andre leveringsfrister er angivet ved artikelbeskrivelsen – inden for 4-5 hverdage (mandag til fredag) fra datoen for din modtagelse af ordrebekræftelsen eller – ved forsendelse mod forudbetaling – fra datoen for modtagelsen af betalingen. Vi beder om forståelse for, at uforudsete hændelser såsom dårligt vejr, sne og is og et usædvanligt stort antal ordrer kan medføre, at leveringen forsinkes, henholdsvis at leveringstiden forlænges. Leveringer foretages som regel via pakkeservicer.


Disse leverer kun på hverdage. Hvis kunden ikke er til stede, efterlades en meddelelse om, at kunden skal aftale et nyt leveringstidspunkt med pakkeservicen. Kørselsruterne ligger fast på forhånd, og leveringerne vil derfor i reglen altid finde sted på nogenlunde samme tidspunkt af dagen. Ved levering pr. spedition vil du som regel blive kontaktet inden leveringen med henblik på at aftale et tidspunkt for leveringen. Bemærk venligst, at speditioner som regel kun leverer til hoveddøren.


Layout, hel side: 8:59:35:889 - 8:59:36:169
Layout, kategorinavi: 8:59:36:92 - 8:59:36:169
Heraf (layout, kategorinavi) dataformidling: 8:59:36:92 - 8:59:36:130
Layout, sidehoved: 8:59:35:889 - 8:59:35:980
Layout, sidefod: 8:59:36:0 - 8:59:36:92
Produktfinder, startside: -
Heraf (produktfinder, startside) SearchTag: -
Produktfinder, side: -
Heraf (produktfinder-side) SearchTag: -