cart_bag.png
Din varekurv: 0 Artikler | Værdi: 0,00 DKK

 

Tilmelding til nyhedsbrev


Kære boesner-kunde.

Tak for din interesse i vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, vil du være blandt de første, der hører seneste nyt om boesners produkter, mærker og mange gode tilbud. Velkommen hos boesner!

Dit boesner nyhedsbrev-team.

Dine fordele


Boesners nyhedsbrev giver dig mulighed for at deltage i fantastiske tilbudskampagner, du får spændende ekstrainformationer og bliver opdateret med de seneste nyheder.

RegistreringsdataBemærk: Felterne med * skal udfyldes. Alle yderligere oplysninger er ikke obligatoriske.


Samtykke:

Vi bruger din e-mail-adresse til at sende dig vores e-mail-nyhedsbrev. Nyhedsbrevene sendes som regel én gang om måneden eller i forbindelse med særlige kampagner og indeholder information om produkter og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved hjælp af afbestillingslinket nederst i nyhedsbrevet. Til statistiske formål foretager vi en anonym evaluering af, hvilke links i nyhedsbrevet, der bliver klikket på. Vi har ikke mulighed for at se identiteten på de brugere, der aktiverer linkene. Dit samtykke er kun gyldigt i forhold til firmaet boesner. Vi giver ikke dine oplysninger videre til tredjeparter. På forespørgsel meddeler vi dig gerne, og gratis, hvilke af dine personlige data, vi har gemt. Du har ret til at forlange, at dine data bliver korrigeret, spærret eller slettet. Vores databeskyttelseserklæring indeholder flere oplysninger om lagring og anvendelse af dine data!

Databeskyttelse
Vi administrer og anvender kun dine data til forsendelse af nyhedsbrevet. Vi videregiver ikke dine data til eksterne tredjeparter.

Afmelding af nyhedsbrev
Du kan naturligvis til enhver tid afbestille vores gratis nyhedsbrev. Klik på knappen "Ændring/afbestilling af nyhedsbrevsabonnement" , der befinder sig nederst i nyhedsbrevet.


Layout, hel side: 5:8:6:217 - 5:8:6:390
Layout, kategorinavi: 5:8:6:326 - 5:8:6:390
Heraf (layout, kategorinavi) dataformidling: 5:8:6:326 - 5:8:6:341
Layout, sidehoved: 5:8:6:217 - 5:8:6:267
Layout, sidefod: 5:8:6:277 - 5:8:6:326
Produktfinder, startside: -
Heraf (produktfinder, startside) SearchTag: -
Produktfinder, side: -
Heraf (produktfinder-side) SearchTag: -