0,00  DKK
Du er her:   
Tilmelding til nyhedsbrev Kære boesner-kunde. Tak for din interesse i vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, vil du være blandt de første, der hører seneste nyt om boesners produkter, mærker og mange gode tilbud. Velkommen hos boesner!

Dit boesner nyhedsbrev-team.
Registreringsdata
newcode
Samtykke:
Vi bruger din e-mail-adresse til at sende dig vores e-mail-nyhedsbrev. Nyhedsbrevene sendes som regel én gang om måneden eller i forbindelse med særlige kampagner og indeholder information om produkter og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved hjælp af afbestillingslinket nederst i nyhedsbrevet. Til statistiske formål foretager vi en anonym evaluering af, hvilke links i nyhedsbrevet, der bliver klikket på. Vi har ikke mulighed for at se identiteten på de brugere, der aktiverer linkene. Dit samtykke er kun gyldigt i forhold til firmaet boesner. Vi giver ikke dine oplysninger videre til tredjeparter. På forespørgsel meddeler vi dig gerne, og gratis, hvilke af dine personlige data, vi har gemt. Du har ret til at forlange, at dine data bliver korrigeret, spærret eller slettet. Vores databeskyttelseserklæring indeholder flere oplysninger om lagring og anvendelse af dine data!
Bemærk: Felterne med * skal udfyldes. Alle yderligere oplysninger er ikke obligatoriske.

Vi skal bruge personoplysninger fra dig for at kunne behandle processen. Detaljer vedrørende lagring og brug af dine data finder du i vores databeskyttelseserklæring.