0,00  DKK
Du er her:   

Vigtig information vedrørende din bestilling!

Information i den aktuelle situation

Kære Boesner-kunde

Vi er fortsat her for at hjælpe dig! Vi tager gerne imod dine ordrer via vores online shop, telefon: 3132 5021 eller e-mail: danmark@boesner.com.

På grund af de mange onlineordrer, som vi modtager lige nu, kan det tage længere tid at ekspedere og sende dine varer, end det plejer. Vi beder om din forståelse. Da vores leverandører i øjeblikket kun har begrænsede muligheder for at levere deres varer til os, kan tilgængeligheden af vores produkter være påvirket. Vi beder om din forståelse for, at vi i øjeblikket ikke kan bestille varer, der ikke er på lager. Der er også en risiko for forsinkelser i leverancer, hos pakkeagenter og speditører.

Vi lover, at vi gør vores bedste for at ekspedere dine ordrer så hurtigt som muligt. Du kan hjælpe os ved ikke at sende os e-mail med spørgsmål om omtrentlig leveringstid. På denne måde kan vi fokusere på at ekspedere og sende dine ordrer.

Vi beder dig også om at afstå fra forespørgsler angående vores Boesner-filialer. Du kan finde oplysninger om de lokale filialer og deres kontaktoplysninger på vores tyske websted under "Niederlassungen".

Vi er meget taknemmelige for din støtte og for din forståelse!!

Vi ønsker dig, din familie og venner alt godt og håber, at I alle forbliver sunde!

Hilsen fra dit Boesner-team i Witten