Botz Irdenware Flydende glasur

Version

Emballeringsenhed

fra 56,00 DKK

inkl. 25% Moms

Netto pris: 44,80 DKK
1 l = 280,00 DKK / (netto: 224,00 DKK)

plus forsendelse

Med sine glasurer ønsker Botz at give pottemageriet - et af de ældste håndværk - nye, tidssvarende impulser. Her forbindes traditionen og det moderne perfekt via topkvalitet, engageret glasurudvikling og nem håndtering. Alle glasurer er...

Beskrivelse

Med sine glasurer ønsker Botz at give pottemageriet - et af de ældste håndværk - nye, tidssvarende impulser. Her forbindes traditionen og det moderne perfekt via topkvalitet, engageret glasurudvikling og nem håndtering. Alle glasurer er færdigrørte - de er allesammen blyfri og uden anmærkninger og dermed ideelle til brug i skoler, sociale institutioner og til keramikarbejde i atelierer.

Glasur der er klar til brug og meget drøj i brug (800 ml svarer til ca. 1,4 til 1,8 kg blandet pulverglasur). Glasuren omrøres kraftigt, og med en børstepensel påføres første glasurlag på de støv- og fedtfri keramikdele. På trods af forskellig konsistens er glasuren passende indstillet. Når det første lag er tørt, påføres andet lag derpå, og alt efter tykkelsen påføres der et tredje lag. Glasuren er hurtigt tør nok til at røre, dvs. du kan transportere din glaserede keramik til ovnen uden problemer. Lad glasuren tørre godt og grundigt, inden den brændes. Optimalt: En dags tørretid. Den ideelle brændetemperatur for næsten alle Botz flydende glasurer ligger på 1.050 °C. Med en trækketid på 10–20 min. brænder glasurerne glattere ud, og mange effekter forstærkes. Forskellige brænderesultater kan skyldes ovnatmosfære, lersammensætning, brændproces og påføringsmetode.

Faresætninger

Advarsel: Alle Botz-produkter er fuldstændig fri for anmærkninger, dvs. de er blyfri og indeholder ingen farlige stoffer i en koncentration, der kræver mærkning i forhold til forordningen om farlige stoffer. Bemærk alligevel: I forbindelse med arbejdet må man spise, drikke eller ryge. Vask hænder grundigt efter glaseringen. Børn må kun arbejde med glasering under opsyn. Opbevar glasurer utilgængeligt for børn.

Kunder har også kigget på

Kunder købte også

Daler-Rowney – System 3
Studio-akrylfarver
fra 111,00 DKK *
1 l = 222,00 DKK / (netto: 222,00 DKK)
plus forsendelse