boesner Terra 502 Lermasse

10 kg
boesner Terra 502 Lermasse

Emballeringsenhed

96,00 DKK

inkl. 25% Moms

Netto pris: 76,80 DKK
1 Kg = 9,60 DKK / (netto: 7,68 DKK)

plus forsendelse

Fragtomkostninger ved forsendelse af ler:
På grund af det uhensigtsmæssige forhold mellem værdi og fragtomkostninger, sender vi ler, i henhold til almindelig praksis, med et ekstra forsendelsesgebyr pr. pak på 29,00/23,20 DKK (brutto/netto)

Denne artikel kan ikke sendes i frostvejr!

Kvalitetsprodukt fra Westerwald. Naturproduktet Terra Lermasse udmærker sig ved sin fine formaling, der sikrer en ensartet, høj kvalitet. Lermassen er lufttæt pakket i stabilt PE-folie og leveres i en brugsklar pakke. boesner Terra...

Beskrivelse

Kvalitetsprodukt fra Westerwald. Naturproduktet Terra Lermasse udmærker sig ved sin fine formaling, der sikrer en ensartet, høj kvalitet. Lermassen er lufttæt pakket i stabilt PE-folie og leveres i en brugsklar pakke. boesner Terra Lermasse er et naturprodukt med organiske bestanddele. Som ved alle naturprodukter kan der udvikles skimmel efter en lagringsperiode. For at forlænge holdbarheden tilsættes produkterne en meget lille mængde flydende, vandopløselig alkalisk formel som konservering. Blandinger med en tilsætning på 0,1 % klassificeres ikke som farlige, men skal i henhold til EU-lovgivningen alligevel angives på etiketten på grund af mulige allergiske reaktioner.

Grå til sort, når det brændes, 30 % chamotte, kornstørrelse: 0–0,5 mm. Anvendelsestemperaturer: 980 til 1.220 °C.

Kunder købte også

boesner
Keramiplast® Lufthærdende modellermasse
fra 23,00 DKK *
1 Kg = 46,00 DKK / (netto: 46,00 DKK)
plus forsendelse